Kirjan tekijäksi 2018-02-08T14:02:13+00:00

KIRJAN TEKIJÄKSI?

Maahenki kustantaa kirjoja, jotka käsittelevät luontoa, kulttuuria, taidetta ja kädentaitoja. Erikoisalojamme ovat valokuvataide ja ortodoksinen kirjallisuus. Kirjojen korkea sisällöllinen laatu, viimeistely ja estetiikka ovat meille tärkeitä. Pyrimme saattamaan soveltuvia kirjoja myös ulkomaisten yleisöjen ulottuville.

Toivomme joukkoihimme osaavia kirjantekijöitä: kirjoittajia, kuvaajia ja kuvittajia, joilla on uutta ja omaperäistä sanottavaa.

Jos sinulla on idea, voit kysyä kustantajalta kommenttia, sopisiko kirja Maahengen profiiliin ja julkaisusuunnitelmiin. Päätökset teemme vasta, kun käsikirjoitus (teksti ja kuvat) ovat valmiina. Kustantaja Johanna Korhonen ottaa vastaan käsikirjoituksia sähköpostitse johanna.korhonen@maahenki.fi ja postitse Maahenki, Eerikinkatu 28, 00180 Helsinki.

Maahenki tuottaa myös tilauskirjoja. Tilauskirja voi olla esimerkiksi yrityksen, järjestön, säätiön tai muun yhteisön omiin tarpeisiinsa tuottama kirja. Asiakas tilaa kirjan Maahengeltä, maksaa tuotannon kustannukset ja saa kirjat haltuunsa sovitulla tavalla. Maahenki voi osallistua myös tilauskirjojen markkinointiin, myyntiin ja jakeluun omia kanaviaan pitkin, mikäli asiakas tätä toivoo. Tilauskirja-asioissa pyydämme olemaan yhteydessä kustantajaan.

Shares