KIRJAN TEKIJÄKSI?

Maahenki kustantaa kirjoja, jotka käsittelevät luontoa, kulttuuria, taidetta ja kädentaitoja. Erikoisalojamme ovat valokuvataide ja ortodoksinen kirjallisuus. Kirjojen korkea sisällöllinen laatu, viimeistely ja estetiikka ovat meille tärkeitä. Pyrimme saattamaan soveltuvia kirjoja myös ulkomaisten yleisöjen ulottuville.

Toivomme joukkoihimme osaavia kirjantekijöitä: kirjoittajia, kuvaajia ja kuvittajia, joilla on uutta ja omaperäistä sanottavaa.

Jos sinulla on idea, voit kysyä kustantajalta kommenttia, sopisiko kirja Maahengen profiiliin ja julkaisusuunnitelmiin. Päätökset teemme vasta, kun käsikirjoitus (teksti ja kuvat) ovat valmiina. Kustantaja Johanna Korhonen ottaa vastaan käsikirjoituksia sähköpostitse johanna.korhonen@maahenki.fi ja postitse Maahenki, Eerikinkatu 28, 00180 Helsinki.

Maahenki tuottaa myös tilauskirjoja. Tilauskirja voi olla esimerkiksi yrityksen, järjestön, säätiön tai muun yhteisön omiin tarpeisiinsa tuottama kirja. Asiakas tilaa kirjan Maahengeltä, maksaa tuotannon kustannukset ja saa kirjat haltuunsa sovitulla tavalla. Maahenki voi osallistua myös tilauskirjojen markkinointiin, myyntiin ja jakeluun omia kanaviaan pitkin, mikäli asiakas tätä toivoo. Tilauskirja-asioissa pyydämme olemaan yhteydessä kustantajaan.

HALUATKO ELÄMÄSI KIRJAKSI?

Elämäkerta on hyvä muoto jäsentää omaa elämää ja jakaa kokemuksiaan perheenjäsenten, sukulaisten, ystävien ja laajemmankin yleisön kesken. Elämäkerta on hieno lahja syntymäpäiväsankarille, eläkkeelle jäävälle tai rakkaalle läheiselle.

Maahenki Oy tuottaa elämäkertoja tilauskirjoina. Tilaaja toimittaa tekstin ja halutessaan noin 30-50 kuvaa. Kustantamo kustannustoimittaa tekstin, suunnittelee ja toteuttaa kirjan ulkoasun ja painattaa kirjan. Painos voi olla esimerkiksi 300, 400 tai 500 kpl. Myös pienempi painos (esim. 200 kpl) on mahdollinen. Kirjan laajuus voi olla esimerkiksi 200 sivua. Kirja on kovakantinen, se tuotetaan laadukkailla materiaaleilla ja kansikuva suunnitellaan tilaajan kanssa yhdessä.

Tilaaja maksaa kirjatuotannon kustannukset ja saa koko painoksen omistukseensa. Mikäli tilaaja haluaa, Maahenki ottaa kirjan myyntiin verkkokauppaansa ja muihin myyntikanaviinsa.

Mikäli teillä ei ole kirjalle sopivaa kirjoittajaa, Maahengen verkostosta löytyy sopiva kirjoittaja/toimittaja.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt: kustantaja Johanna Korhonen, johanna.korhonen@maahenki.fi  040 5105906