Maahengessä vietettiin pääsiäisen jälkeen kirjanjulkistusjuhlaa, kun Jyrki Nurmen toimittama Sellaista elämä on – Inka Nurmen tarinoita oli saapunut painosta. Kirja kuuluu Maahengen Omakirja-sarjaan, jossa tuotetaan laadukkaita kirjoja tekijöiden omista materiaaleista. Sellaista elämä on -kirjan julkistusta juhlittiin mansikkakakkua syöden parinkymmenen perheenjäsenen ja ystävän kesken.

Jyrki Nurmi sai idean kirjaan siitä, että hänen äitinsä Inka Nurmi (1923-1917) oli eläessään innokas kirjoittaja. Kauniilla käsialalla tehdyt muistelukset pitkän elämän varrelta ansaitsivat päätyä koviin kansiin. Oma lukunsa kirjassa ovat Inka Nurmen kokoamat runsaslukuiset sanonnat. Niistä moni sopi myös kirjajuhlaan: Rohkea rokan syö, ujo nälkää näkee. Kun ponnistaa, niin onnistaa.

Kirjanjulkistusjuhlassa Maahengen kustantaja Johanna Korhonen haastatteli Jyrki Nurmea ja kysyi muun muassa, mitähän Inka Nurmi itse ajattelisi kirjasta.

”Saattaa olla, että äiti itsekin joskus ajatteli, että näitä vielä joku lukee. Osa teksteistä on selvästi kirjoitettu lukijaa ajatellen”, Jyrki Nurmi vastasi.

Oletko kiinnostunut tekemään kirjan?

Omakirjan painos voi olla mikä tahansa määrä välillä 20-500 kpl, enemmänkin jos tarpeen. Pienet painokset tehdään digitaalisesti, suuremmat offsetilla. Tekijä maksaa tuotannon kulut ja saa koko painoksen haltuunsa. Maahenki voi tekijän näin toivoessa ottaa kirjan myyntiin verkkokauppaansa.

Maahenki tuottaa kirjaan ammattitaitoisen kustannustoimittamisen, graafisen suunnittelun, kannen, kuvankäsittelyn, painatuksen ja toimituksen perille.

Sarjassa on tähän mennessä ilmestynyt tarinoita ja elämäkerrallisia muisteluksia. Mikä olisi Sinun tarinasi? Kirja voi koostua myös esimerkiksi resepteistä, kuvista, elämänohjeista, runoista tai tarinoista. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kustantajalta: johanna.korhonen@maahenki.fi