Maahengen uusi kustannuslinja Omakirja julkaisee kevättalvella 2019 ensimmäiset uutuutensa. Omakirja on tilauskirja, jonka sisältö voi olla elämäkerta, mutta yhtä hyvin esimerkiksi kokoelma kirjoittajansa parhaita reseptejä, hänen elämänviisauksiaan, muisteluksiaan, valokuviaan tai kättensä töitä.

Omakirjassa voit kertoa, miten rypytät karjalanpiirakan tai veistit veneen. Entä kuvasarja kaikista neulomistasi lapasista? Omakirjaan voi koota perheen ja suvun perimätietojutut ja mahduttaa samoihin kansiin valokuvat mökkilaiturilta ongituista kaikkien aikojen suurimmista kaloista.

Omakirja on tekijänsä ja tekijän/tekijöiden elämän näköinen. Yhteinen nimittäjä kirjan sisällöille olet sinä: mistä olet kiinnostunut, mitä osaat, mitä ajattelet, mitä haluat muille jakaa ja kertoa. Omakirja on erinomainen tapa tallentaa omaa ja lähipiirin elämää läheisten ja jälkipolvien iloksi.

Sinä päätät, mitä kirjaan tulee. Maahenki tarjoaa ammattimaisen kustannustoimittamisen, korkeatasoisen taiton, kuvankäsittelyn ja painotyön kirjallesi, jonka painos voi olla mitä tahansa, esimerkiksi 30, 50, 100 tai 150 kappaletta.

Omakirjan tilaaja koko painoksen ilmoittamaansa osoitteeseen. Jos haluat, että kirja on Maahengen verkkokaupassa suuremman yleisön ulottuvilla, sekin onnistuu.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Lisätietoja: kustantaja Johanna Korhonen, johanna.korhonen@maahenki.fi, 0405105906