TOIMITUSEHDOT

E-kaupan toimitus- ja maksuehdot

www.maahenki.fi on verkossa toimiva kirjakauppa, josta asiakkaat voivat tilata kirjoja ja muita julkaisuja. Sovellamme yleisiä toimitus- ja maksuehtoja Maahengen verkkokaupan ja sen asiakkaiden välillä verkkokaupan välityksellä tapahtuvassa kaupassa. Lähettämällä tilauslomakkeen hyväksyt toimitus- ja maksuehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Maahengen verkkokaupalla on oikeus tarkistaa asiakkaan luottotiedot ja olla hyväksymättä asiakkaan tilausta.

TILAAMINEN

Yksityishenkilöt

Tilauksen yhteydessä asiakkaan on aina ilmoitettava nimi, postiosoite, matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Yritykset

Tilauksen yhteydessä yritysasiakkaan on aina ilmoitettava yrityksen nimi, yhteyshenkilö, postiosoite, laskutusosoite, y- tunnus, matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitusehtoihin. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksen.

Hinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Toimitus- ja käsittelykulut peritään seuraavasti toimitusosoitteen ollessa Suomessa.

  1. 3,50 euroa/1-2 tuotetta
  2. 6,40 (tuotemäärä 3 tai enemmän)
  3. toimitus- ja käsittelykuluja ei peritä tilauksista, joiden loppusumma on yli 80 euroa

Suomen rajojen ulkopuolelle toimitetaan sähköpostitse tapahtuvissa toimituksissa peritään asiakkaalta Postin voimassaolevan hinnaston mukainen maakohtainen toimitusmaksu. Tilaukset: maahenki@msl.fi

Toimitus

Toimitusaika Suomessa on keskimäärin 4 työpäivää. Toimitusaika on ohjeellinen eikä sido lähettäjää. Pidätämme oikeuden toimittaa tilaus osissa. Toimitamme tuotteet lähetyksen koosta riippuen postitse suoraan kotiisi tai postitoimipaikkaasi. Asiakkaalla on oikeus perua tilaus missä tahansa vaiheessa. Mikäli tilaus on jo lähetetty asiakkaalle, voi asiakas palauttaa lähetyksen kuluitta asiakaspalautuksena 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Mikäli asiakkaan tilauksen kaikkia tuotteita ei voida lähettää samanaikaisesti, toimitetaan loput tuotteet jälkitoimituksena ilman lisäkuluja.

Maksuehdot

Tilauksen maksu tapahtuu verkkomaksuna tilauksen yhteydessä.  Varmistamme tarvittaessa luottotiedot jokaisen tilauksen yhteydessä. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Palautukset

Kuluttajana  sinulla on oikeus  palauttaa tilaamasi tuotteet 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta käyttämättöminä. Ilmoita aina palautuksesta lähettämällä sähköpostin osoitteeseen maahenki@msl.fi ja ilmoita yhteydenotossasi, että olet ostanut tuotteet verkkokaupasta sekä yhteystietosi.Liitä palautuksen mukaan tuotteiden lähete sekä tilinumerosi, jolle maksetun suorituksen voi palauttaa. Palautus lähetetään osoitteeseen:
Maahenki Oy
Verkkokauppa/palautus
Eerikinkatu 28
00180 Helsinki

Tuotevirheet

Kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä myyjälle kohtuullisessa ajassa, kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se. Mikäli olet epävarma, ota yhteyttä asiakaspalveluun osoitteeseen maahenki@msl.fi ennen kuin palautat tuotteet. Korvaamme virheen kuluitta pääsääntöisesti toimittamalla tilalle virheettömän tuotteen. Jos tämä ei ole mahdollista, palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilillesi saatuamme viallisen tuotteen palautuksena.

Ylivoimainen este

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (ns. force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Sopimuksen muuttaminen

Maahenki Oy:llä on oikeus milloin tahansa muuttaa verkkokauppaa, sen sisältöä ja saatavilla oloa sekä tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostitse, kirjeellä tai verkkokaupan kotisivuilla. Muutokset tulevat voimaan välittömästi kuitenkin siten, että tilauksiin sovelletaan aina tilaushetkellä voimassa olleita ehtoja.

Riitojen ratkaisu

Verkkokaupan ja asiakkaan välistä sopimusta koskeviin mahdollisiin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on oikeus saattaa riita kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.