Kati-keijun puutarhassa – Satumaista puutarhatietoutta lapsille

Laila Nevakivi

32,00

Mitä pihalla ja puutarhassa oikeasti tapahtuu kesällä, keväällä ja syksyllä? Mitä pitää tapahtua, että siemen itää? Miten omaan pihaan saa houkutelluksi perhosia? Miksi mehiläinen tanssii? Mitä virkaa on nilviäisillä? Mitä rikkaruohoja voi syödä?

Lapsi osaa olla kiinnostunut ja kysyä aina lisää. Aikuinen ei osaa aina vastata – mutta Kati-keiju osaa! Laila Nevakiven hieno ja hurmaavasti kuvitettu tietokirja Kati-keijun puutarhassa – Satumaista puutarhatietoutta lapsille antaa vastaukset kaikkiin kysymyksiin ja houkuttaa kiinnostumaan lisää. Kirjan parissa viihtyy sekä lapsi että aikuinen.

 

 

Kuvaus

Kati on pieni puutarhakeiju, jonka aurinko herättää keväällä ja viileys nukuttaa syksyllä. Siinä välissä ehtii tapahtua vaikka mitä: satumaisen ihmeellistä ja samalla ymmärrettävän biologista. Kukat ja rikkaruohot, madot, mehiläiset, etanat ja perhoset tulevat tututiksi, kun puutarha elää keväästä syksyyn ja valmistautuu taas seuraavaan kevääseen.

Pihan ja puutarha ovat samaan aikaan satumaisen ihmeellisiä ja ymmärrettävän biologisia. Satumainen puutarhatietous sopii jokaiselle elämän ihmeestä kiinnostuneelle.

ISBN 978-952-301-142-7
Julkaisupäivämäärä: 16.5.2018
Sivumäärä: 72
Koko: 257 x 257 cm
Sidos: sidottu
Kieli: suomi
YKL: 85.22

Saatat myös pitää...

 • Piikkipallo ihan pihalla

  Tuula Nyström, Laila Nevakivi

  32,00
  Osta lisätiedot
 • Vanhat tutut ja hankalat vieraat

  Tulokaskasvit ja vieraslajit Suomen luonnossa

  35,00
  Osta lisätiedot
 • Kirjavan Kissan tutkimusretki

  Lotta Kujanpää & Ilma-Sofia Kuismanen

  22,90
  Osta lisätiedot
Shares