Meidän lehmät

39,00

Meidän lehmät sisältää korkeatasoisen kirjoituskilpailun parhaita tekstejä. Kirja on kunnianosoitus lehmälle ja sen hoitajalle. Meidän lehmät -kirjassa lehmä elää ja kulkee isäntänsä kyljessä rakennemuutoksen ryskeessä. Muistiin on merkitty herkullisia, hätkähdyttäviä ja jännittäviä arjen sattumuksia ja elämän käännekohtia. Koskettavat muistot ovat tallentuneet paperille värikkäänä ajankuvana, jonka kaari ulottuu liki sadan vuoden takaa nykypäivään. Se saa lukijansa, niin maalaisen kuin kaupunkilaisen, ylpeäksi suomalaisesta maaseudusta ja juuristaan maahan.

Kuvaus

Meidän lehmät sisältää korkeatasoisen kirjoituskilpailun parhaita tekstejä. Kirja on kunnianosoitus lehmälle ja sen hoitajalle. Meidän lehmät -kirjassa lehmä elää ja kulkee isäntänsä kyljessä rakennemuutoksen ryskeessä. Muistiin on merkitty herkullisia, hätkähdyttäviä ja jännittäviä arjen sattumuksia ja elämän käännekohtia. Koskettavat muistot ovat tallentuneet paperille värikkäänä ajankuvana, jonka kaari ulottuu liki sadan vuoden takaa nykypäivään. Se saa lukijansa, niin maalaisen kuin kaupunkilaisen, ylpeäksi suomalaisesta maaseudusta ja juuristaan maahan.

Valokuvaaja Topi Ikäläisen nelivärikuvat ja valokuvaaja Sanni Sepon suunnittelema ulkoasu tekevät kokonaisuudesta lahjaksi sopivan arvoteoksen.

Lukijoiden pyynnöstä on loppuunmyydystä kirjasta otettu tämä kolmas painos.

ISBN: 978-952-5328-49-3
Julkaisupäivämäärä: 30.03.2011
Sivumäärä: 256
Koko: 170 x 230 mm
Sidos: sidottu
Kirjastoluokka: 80.2
Kielet: suomi