Mieliruokaa kasviksista ja kalasta

37,00

Maamme ensimmäisen ammattimaisen kasvisruokakokin muistiinpanoihin perustuva teos on enemmän kuin pelkkä keittokirja. Kirjassa kerrotaan Hans Friedrichsenin parhaiden valmistusohjeiden lisäksi ruokiin ja ruoka-aineisiin liittyvää historiallista tietoa, mytologioita ja tarinoita. Yhtenä kirjan erikoisuutena on eksoottisille mausteseoksille omistettu luku. “Festivaaliruoka” sisältää selkeät ohjeet reseptien muuntamisesta suuremmalle porukalle. Sen lisäksi mukana on värikkäitä, näyttäviä, ja monilla festareilla kokeiltuja maukkaita annoksia.

Kuvaus

Maamme ensimmäisen ammattimaisen kasvisruokakokin muistiinpanoihin perustuva teos on enemmän kuin pelkkä keittokirja. Kirjassa kerrotaan Hans Friedrichsenin parhaiden valmistusohjeiden lisäksi ruokiin ja ruoka-aineisiin liittyvää historiallista tietoa, mytologioita ja tarinoita. Yhtenä kirjan erikoisuutena on eksoottisille mausteseoksille omistettu luku. “Festivaaliruoka” sisältää selkeät ohjeet reseptien muuntamisesta suuremmalle porukalle. Sen lisäksi mukana on värikkäitä, näyttäviä, ja monilla festareilla kokeiltuja maukkaita annoksia.

Hans Friedricshen tuli vuonna 1974 Amsterdamista Suomeen vetämään tuolloin perusteella ollutta legendaarista Kasvis-ravintolaa, jossa hän työskenteli kymmenen vuotta. Friedrichsen on maassamme pioneeri myös festivaaliruoan valmistajana muun muassa Kaivopuiston tapahtumissa. Suvi Heino on freelancetoimittaja ja tietokirjailija. Molemmat asuvat ja työskentelevät Fiskarsissa.

ISBN: 978-952-5870-67-1
Julkaisupäivämäärä: 17.12.2012
Sivumäärä: 232
Koko: 210 x 250 mm
Sidos: sidottu
Kirjastoluokka: 68.2