Muistojälkiä

35,00

Kirjoita oma elämäntarinasi – niin kuin sinä sen muistat – omaksi ja jälkipolvien iloksi. Muistoissa saa välittyä niin poutapäivien paiste ja arkinen aherrus kuin surujen varjotkin. Niistä on elämä tehty. Muistot auttavat rakentamaan ja ylläpitämään minäkuvaa. Ne myös siirtävät tietoa ja tunteita tuleville polville.

Muistosi ovat lahja lukijalle.

Kuvaus

Kun takana on elettyä elämää, on myös muistoja. Muistojälkiä-kirjassa lukija saa asettua kirjailijan rooliin ja kirjoittaa oman elämäntarinansa, juuri niin kuin hän sen itse muistaa.

Kirjaan voi koota tarinoita ja tapahtumia aina syntymästä nykyhetkeen saakka, ja tilaa on jätetty myös tulevaisuuden aprikoimiselle. Ohjatusti täytettävässä kirjassa ihmisen elämänpolku on jäsennelty kronologisesti. Kuhunkin elämänjaksoon sisältyy kirjaamisvinkkejä sekä tilaa esimerkiksi valokuville ja lehtileikkeille.

Muistojälkiä-kirjan täyttämistä voi pitää elämänkaarikirjoituksena, eletystä elämästä tehtynä yhteenvetona. Sitä voi täydentää joko itsenäisesti tai käyttäen apuna läheistä ihmistä, ystävää, sukulaista tai hoitajaa. Täydennettynä Muistojälkiä voi toimia myös informaatiolähteenä hoitosuhteessa tai muistisairaan muisteluvälineenä.

ISBN: 978-952-301-064-2
Julkaisupäivämäärä: 21.03.2016
Sivumäärä: 112
Koko: 173 x 235 mm
Sidos: sidottu
Kirjastoluokka: 99
Kielet: suomi