Padassa pitkään

Jaakko Nuutila

20,00

Hitaasti, helposti ja edullisesti

Hauduttaminen on perinteinen suomalaiseen keittiöön kuuluva ruoanvalmistusmenetelmä. Padassa liedellä tai uunissa kypsennettyyn ruokaan voi hyvin käyttää pidemmän kypsymisajan vaativia raaka-aineita, jotka ovat edullisia ja usein niitä maukkaimpia.

Kuvaus

Hauduttaminen on perinteinen suomalaiseen keittiöön kuuluva ruoanvalmistusmenetelmä. Padassa liedellä tai uunissa kypsennettyyn ruokaan voi hyvin käyttää pidemmän kypsymisajan vaativia raaka-aineita, jotka ovat edullisia ja usein niitä maukkaimpia.

Tässä kirjassa on hyviä toimivia perusohjeita. Perinteisten haudutettavien liharuokien rinnalla on myös kasvis- ja kalaruokia. Kirjasta saa myös vinkit viikon ruokalistan suunnittelemiseen niin, että aika riittää näiden aitojen, hyvistä raaka-aineista tehtyjen hitaampienkin ruokien valmistamiseen.

ISBN: 978-952-301-006-2
Julkaisupäivämäärä: 26.03.2014
Sivumäärä: 72
Koko: 110 x 210 mm
Sidos: sidottu
Kirjastoluokka: YKL 68.2
Kielet: suomi

Shares