Riistakirja

Jaakko Nuutila

20,00

Maassamme on metsästetty yhtä kauan aikaa kuin täällä on asuttukin. Riista on ollut aina meille suomalaisille tärkeä ravinnonlähde. Sitä se on nykyäänkin – sen lisäksi, että se on myös hauska harrastus. Riista on arvokas ja arvostettu raaka-aine ja se tulee valmistaa sen makua kunnioittaen. Kirjassa opetetaan käsittelemään saalista sen pyynnin jälkeen sekä annetaan keskeisiä riistaruokaohjeita arkeen ja juhlaan.

Lue kirjan esittely blogissa Jokapäiväistä leipää.

Kuvaus

Maassamme on metsästetty yhtä kauan aikaa kuin täällä on asuttukin. Riista on ollut aina meille suomalaisille tärkeä ravinnonlähde. Sitä se on nykyäänkin – sen lisäksi, että se on myös hauska harrastus. Riista on arvokas ja arvostettu raaka-aine ja se tulee valmistaa sen makua kunnioittaen. Kirjassa opetetaan käsittelemään saalista sen pyynnin jälkeen sekä annetaan keskeisiä riistaruokaohjeita arkeen ja juhlaan.

Keittiömestari Jaakko Nuutila on suomalaisen ruokakulttuurin, lähiruoan ja luomun puhemies. Hänen kirjoistaan välittyvät niin kokin kädentaidot, akateemiset tiedot kuin suuren perheen isän käytännönläheisyyskin. Nuutila on jatkanut pienten keittokirjojen sarjaa jo soppakirjalla, leipäkirjalla, makkarakirjalla ja nyt riistakirjalla. Kirjassa on Mika Launiksen piirroskuvitus.

ISBN: 978-952-5870-20-6
Julkaisupäivämäärä: 03.03.2011
Sivumäärä: 96
Koko: 110 x 210 mm
Sidos: Sidottu
Kirjastoluokka: YKL 68.2
Kielet: suomi

Shares