RUOKAA! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto

24,90

Miten viljelijä saa pelloistaan parhaan mahdollisen sadon kestävällä tavalla? Miten ilmasto- ja maaperätekijät vaikuttavat pelto- ja puutarhakasvien valikoimaan nyt ja tulevaisuudessa? Miten kotieläinten ruokinta suunnitellaan ja niiden hyvinvointi turvataan? Millainen on tulevaisuuden maatila?

Ruokaa! opastaa kestävän maatalouden ja ruoantuotannon perusteisiin havainnollisesti. Teos soveltuu oppikirjaksi perusopetukseen, toisen asteen oppilaitoksiin ja korkeakoulujen johdantokursseille.

Kuvaus

Ruoan tuottaminen kestävällä tavalla on ihmiskunnan kohtalonkysymys. Maapallon väestön kasvaessa ja talouden globalisoituessa ruoantuotannon järjestäminen edellyttää erityistä osaamista ja vastuunottoa. Ruokaa! opastaa kestävän maatalouden ja ruoantuotannon perusteisiin havainnollisesti.

ISBN 978-952-301-150-2
Julkaisupäivämäärä  12.2.2019
Sivumäärä 224
Mitat 170 x 225 mm
Sidos nidottu, pehmeäkantinen
Kieli suomi
YKL 38.22 oppikirjat
Kouluaste: Perusopetus, ammatillinen ja korkeakouluihin valmentava koulutus
Oppiaine: Maa- ja metsätalous

Saatat myös pitää...