Vaatteen uusi elämä

32,00

Anna käytetyille vaatteille uusi elämä! Käsityön taitajat näyttävät, miten vanhasta vaatteesta tulee uusi lempivaate, katseiden kerääjä tai päälle puettava taide-esine. Tiina Aallon toimittama upea idea- ja ohjekirja näyttää, miten tämä tehdään. Selkeät ohjeet inspiroivat ja innostavat.

 

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Vaatteen uusi elämä on kirja siitä, miten kaapin perälle unohtuneet asut voi nähdä uusin silmin. Tartu lankaan ja neulaan rohkeasti, ”osaat” tai et. Olet sitten kokenut käsityön tekijä tai aloittelija, tämän kirjan ohjeilla pääset luomaan vanhasta uutta ja näkemään vaatekaappisi sisällön aivan uudessa valossa. Vaate on alun perin peräisin luonnosta, ja vaatteiden rakastaminen on lopulta kuin rakastaisi luontoa ja elämää.

Kirjan aineisto on peräisin kahdeltatoista käden taitajalta eri puolilta Suomea. Mukana ovat Johanna Aydemir (Helsinki), Anna-Maija Bäckman (Vaasa), Anne Idman (Mikkeli), Kristiina Juvas (Parainen), Tiina Kaarela (Helsinki), Raija Manninen (Jyväskylä), Eivor Nybäck (Pedersöre), Pirjo Rantakoski (Salo), Eija Rasanen (Lapinlahti), Anita Rausti (Espoo), Merja Räty (Espoo) ja Virpi Marjaana Siira (Helsinki).

ISBN:  978-952-301-135-9
Julkaisupäivämäärä: 
Sivumäärä: 96
Koko:  230 x 295 cm
Sidos: sidottu
Kirjastoluokka: 65.4
Kielet: suomi

Saatat myös pitää...